Wednesday, April 12, 2006

ΕΒΓΕ 2006 - Τα αποτελέσματα

Κατηγορία Ιστοσελίδες και Πολυμέσα Aυτοπροβολής

Εχθές αγόρασα το βιβλίο των ΕΒΓΕ 2006. Οι Έλληνες δημιουργοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τη χρονιά που πέρασε. Είμαι χαρούμενος που και η δική μου ιστοσελίδα βρίσκεται μέσα σε αυτό το βιβλίο έστω και σαν finalist, χωρίς να πάρω κάποιο βραβείο.

Το πρώτο βραβείο το πήραν οι tria, με το πολύ καλό προσωπικό τους website και τα συγχαρητήριά μου και σε αυτούς αλλά και σε όλους τους δημιουργούς που έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω τους BeetRoot, που πήραν και το ΜΕΓΑ ΕΒΓΕ, οι οποίοι κέρδισαν συνολικά τέσσερα ΕΒΓΕ και πέντε επαίνους.

Tuesday, April 11, 2006

bees.gr/blog

Μελισσοκομικές σημειώσεις

Πώς και δεν είχα βάλει post ακόμα για το δεύτερο blog του Κώστα που ενώ φαίνεται hardcore μελισσοκομικό, νομίζω πως είναι άκρως ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό. Το λιγότερο που πρέπει να ξέρει κανείς είναι να ξεχωρίσει μια μέλισσα από μια σφήκα (εγώ δεν ήξερα).

Wednesday, April 05, 2006

Grind Studio 2006

Καινούριο Grind Studio

Ο Δημήτρης Κομνηνός έβγαλε το καινούριο του site στον αέρα. Το site είναι πολύ όμορφο, με ωραία graphics και το portfolio του Δημήτρη έχει πολύ καλές δουλειές, όπως το x-rated, το expo, το lynne και πολλά άλλα.

Flying Cat

Καινούριο site της Flying Cat

Με είχε πρήξει ο Κουτσούκος όταν πρωτοείδαμε το Tokyo Plastic μαζί και παρατηρήσαμε ένα logo με μια γάτα και φτερά (εντόμου) και δεν ξέραμε τι είναι. Επιτέλους βγήκε στον αέρα και είναι εταιρία που παράγει παιχνίδια, όπως την Scary Girl, τα παιχνίδια του Tokyo Plastic και πολλά άλλα.