Wednesday, June 21, 2006

Τα πιο καλοσχεδιασμένα gadgets

Amadana

Σε όλους μας αρέσει το design της Apple και όλοι έχουμε ποθήσει ένα Bang & Olufsen, αλλά τα πιο καλοσχεδιασμένα gadgets νομίζω πως τα φιάχνει η Amadana στην Ιαπωνία. Το καταπληκτικό επίσης είναι ότι σε κάθε προϊόν (στο τέλος της σελίδας), έχει κάτι κουφές προειδοποιήσεις του στυλ "Αν αγοράσετε αυτό το τηλεχειριστήριο δεν μπορείτε με αυτό να γίνετε samurai".

Tuesday, June 13, 2006

Arctic Monkeys

Fake Tales Of San Fransisco Video

Το κομμάτι τα σπάει!!!

Dom Pérignon Rosé Vintage 1996

Μικρού μήκους ταινία με την Eva Herzigova

Μια ιδέα του Karl Lagerfeld για την Dom Pérignon. Απο αυτά τα ταινιάκια που απλά "σου αρέσουν"...

Thursday, June 08, 2006

Για να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!

Δεν ήμουν και πολύ στα πάνω μου αλλά αυτό το κομματάκι με ανέβασε. Για άλλη μια φορά οι Gorillaz γράφουνε!!! Τρελό clip...


Tuesday, June 06, 2006

Τα καλύτερα t-shirts!

Threadless και LaFraise.

Φέτος αντί για t-shirt που θα γράφουν Giorgio Armani, Cavalli και άλλες τέτοιες αηδίες, μπορείτε να βγείτε από το σπίτι με κάτι πιο δημιουργικό. Τα παραπάνω websites είναι ότι χρειάζεστε. Και αν έχετε και καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορείτε να φιάξετε το δικό σας μπλουζάκι και αν το εγκρίνουν οι χρήστες, το μπλουζάκι σας θα μπει σε γραμμή παραγωγής. Επίσης μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία την αρχοντιά σας, φορώντας ένα μπλουζάκι και να το στείλετε και να γίνετε διάσημοι.


Thursday, June 01, 2006

A Scanner Darkly

Μία πολύ πρωτότυπη ταινία!

Το "A scanner darkly" είναι μια ταινία με πολλαααααααααααααααα φίλτρα. Το αποτέλεσμα όμως εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Το σενάριο έχει ως εξής: Σε ένα παρανοϊκό κόσμο όπου ανα κάθε δέκα αμερικάνους, οι δύο προσλαμβάνονται για να παρακολουθούν τους άλλους οκτώ, για να εξασφαλιστεί εθνική ασφάλεια και να καταπολεμιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών, η κυβέρνηση προσλαμβάνει τον Κιάνου (neo?) Ριβς για να παρακολουθήσει τους φίλους του. Φυσικά ξεκινάει απο εκεί και πέρα ένας παραλογισμός στο ποιόν να εμπιστευτώ μανίτσα, τώρα που με ρουφιανεύει και το γκομενάκι μου. Η ταινία βασικά θέλει να πει "μην τα βάζετε με τα ντρόγκια γιατί δεν θα βγάλετε άκρη".



Το "A scanner darkly" είναι σκηνοθετημένο από τον Richard Linklater και το σενάριο είναι του Philip K. Dick.
Ο Φοίβος μου είπε και για μία άλλη ταινία με το ίδιο στυλάκι εφέ κλπ και είναι το Waking Life και αυτό από τον ίδιο σκηνοθέτη.