Thursday, December 28, 2006

Νέα ταινία Fantastic Four

Rise of the Silver Surfer

Η πρώτη ταινία των Fantastic Four ήταν καλή, χωρίς να τρελλάθηκα κιόλας. Στη δεύτερη ταινία βάζουν μέσα και ένα καινούριο χαρακτήρα, τον Silver Surfer. Είχα την εντύπωση οτι ήταν καλός αλλά μάλλον είναι κακός. Ότι και να είναι, θα κάνει την διαφορά.



Δείτε εδώ το καταπληκτικό trailer.

Thursday, December 21, 2006

Δημιουργήστε τον δικό σας Άγιο Βασίλη

Stinky Mall Santa cutout

Κατεβάστε, εκτυπώστε, κόψτε, διπλώστε. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω στην εικόνα και φιάξτε τον δικό σας Άγιο Βασίλη και στείλτον και σε φίλους σου.
Και όπως λέει και ο δημιουργός "Enjoy or don't enjoy".



Δημιουργός είναι ο jasonshogreen.

Tuesday, December 19, 2006

Καλά Χριστούγεννα με την Coca Cola

Φέτος μην την πιείτε όμως...

Ξέρουμε όλοι οτι ο κατακόκκινος χαμογελαστός παχουλούλης ασπρομούσης άγιος είναι δημιούργημα της Coca Cola και μάλιστα λένε οτι ένας αλκοολικός διαφημιστής τον έφιαξε κατ' εικόνα και κατ' ομοίωση (γι' αυτό και τα κόκκινα μαγουλάκια και μύτη).



Φέτος καλύτερα όμως να μην πιείτε αυτό το αναψυκτικό. Δεν ξέρετε τι συμβαίνει όταν πίνετε Coca Cola? Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε:
  • Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.
  • 20 λεπτά: Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).
  • 40 λεπτά: Η απορόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.
  • 45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.
  • >60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.
  • >60 λεπτά: Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.
  • >60 minutes: Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.
Καλά Χριστούγεννα Santa Claus, άντε γαμ****, θα πιω κρασάκι φέτος.

Monday, December 18, 2006

Snowboard και αηδίες...

Το νέο Ktrak

Μία πρόταση για να κάνετε την διαφορά στο χιονοδρομικό φέτος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα mountain bike και αυτό το κιτ της Ktrak, που αποτελείται από ένα πέδιλο του σκι για μπροστά και μία ερπήστρια για πίσω. Το κιτ κοστίζει $300 περίπου.

Wii για πειρατές

Το t-shirt του Πειρατii!

Σίγουρα οι πειρατές φαίνεται να περνάνε καλά, αλλά καμία εταιρία δεν σκέφτηκε ότι αν έχεις γάντζο αντί για χέρι, δεν μπορείς να παίξεις video games. Αυτό άλλαξε με το Nintendo Wii! Οι πειρατές κατεβάσανε την παλιά σημαία από το κατάρτι και τώρα το καράβι του Davy Jones αντί για κόκκαλα έχει το joystick του Wii!

Thursday, December 14, 2006

Ένα video game που δεν πρέπει να το δοκιμάσετε στο σπίτι.

Jackass The Game

Ναι είμαι fan της εκπομπής και αυτό το παιχνίδι αν έχει μεταφερθεί σωστά από την τηλεόραση σε video game θα είναι καταπληκτικό. Θα αγοράσω το παιχνίδι όταν βγει, μόνο και μόνο για να οδηγήσω ένα καρότσι του σούπερ μάρκετ σε μια τεράστια κατηφόρα ή να τσακίσω τον Johnny Knoxville με όπλο του paintball. Το site είναι under construction αλλά λειτουργεί το forum. Άραγε θα βάζουν και αυτοκινητάκια στον πισινό τους;

Άλλο ένα USB flash drive

Ο σκύλος που πηδάει το laptop.

Μπορεί να σας έφερνε σε δύσκολη θέση, όταν κάποιος σκύλος το έκανε αυτό σε σας, αλλά τώρα που θα το κάνει το usb flash drive στο laptop σας θα είστε θέμα για συζήτηση στο γραφείο. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.


Wednesday, December 13, 2006

Nintendo Wii και θέματα ασφαλείας.

Οι χαμένες σελίδες του εγχειριδίου.

Μετά την έκδοση αυτού του εγχειριδίου στην Ιαπωνία ήταν λογικό να κυκλοφορήσει και αυτό. Είμαι κι εγώ πάντως κάτοχος του Wii και δεν έχω καταπιεί την κονσόλα ή το joystick, αν και φαίνομαι πολύ χαζός όταν παίζω (video του gameplay μου, coming soon).

Tuesday, December 05, 2006

Όταν τα icons ζωντανεύουν...

Sonicum speaker system

Το πρόβλημα ήταν, η μετατροπή του γνωστού εικονιδίου του ήχου, σε υλικό. Βλέποντας το αποτέλεσμα τελικά τα καταφέρανε μια χαρά. Το σύστημα αποτελείται από δύο ηχεία και ένα subwoofer.


Monday, December 04, 2006

Μπομπ σφουγγαράκης USBπαντελονής

Όσο τον φορτώνεις με αρχεία, τόσο φουσκώνει!



Το YouTube του Avant-Garde σινεμά.

UbuWeb: Φιλμ και βίντεο.

To UbuWeb, μετέτρεψε όλα τα σπάνια φιλμάκια και βίντεο σε streaming βίντεο σε στυλ YouTube. Περιέχει πάνω από 300 ταινίες και μερικοί από τους καλλιτέχνες είναι οι: Vito Acconci, Marina Abramovic, Erik Anderson, Robert Ashley, Beth B, Bruce Baillie, John Baldessari, Piero Bargellini, Otmar Bauer, Samuel Beckett, David Behrman, Joseph Beuys, Christian Boltanski, Jorge Luis Borges, Walerian Borowczy, Stan Brakhage, George Brecht, James Broughton, Luis Bunuel... Και μιας και είπα Bunuel, αυτό το φιλμ είναι όλα τα λεφτά. Σενάριο Luis Bunuel και Salvador Dali.



Friday, December 01, 2006

Ο Elmo τρελλάθηκε!

Κάτι με κάνει να θέλω πολύ αυτό το παιχνίδι.


Υπάρχει και ένας οδηγός για το πως να κάνετε hack τον Elmo.