Sunday, February 25, 2007

Κλείστο το ρημάδι! (Στις 24 Μαρτίου)

Shutdown Day

Έχει καταντήσει η ζωή δύσκολη χωρίς τα κομπιούτερ. Αν εξαφανιστούν για μια μέρα τι θα γινόταν? Πάρτε μέρος κι εσείς σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια πειράματα που έγινε ποτέ στο δίκτυο. Η ιδέα είναι να κλείσουμε όλοι τα κομπιούτερ για μια ολόκληρη μέρα και να δούμε τι θα γίνει. Κάντε shutdown λοιπόν στις 24 Μαρτίου (είναι και Σάββατο ευτυχώς ή δυστυχώς) και κάντε οτιδήποτε άλλο. Αν το σκεφτείς δεν είναι και τόσο δύσκολο...

Saturday, February 24, 2007

Νέο website!

Barbie.gr

Η καινούρια μας δουλειά είναι στον αέρα. Το φιάξαμε με τον spdd για την OgilvyOne worldwide. Συγχαρητήρια spdd!

Thursday, February 22, 2007

Να ανοίξω ένα κρασί...

... ή να σου σπάσω τα μούτρα?

Wednesday, February 21, 2007

Διαγωνισμός - We Hate Glue

Customize Paper Arcade Machine

Κατεβάστε το template, φιάξτε το δικό σας και στείλτε το πριν τις 30 Απριλίου. Ο νικητής παίρνει 250 euro, αλλά αλλού είναι το ωραίο της υπόθεσης. Αν βρω χρόνο θα στείλω. Η έκθεση θα γίνει στο Alicante της Ισπανίας, οπότε συνδυάζει και ταξιδάκι...

Γκέιτς εναντίον Τζομπς

Καρτούν με πολύ γέλιο.


Το μπέικον ξυπνητήρι

Wake n' Bacon

Σε κανέναν δεν αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί, ιδίως από ένα φωνακλάδικο ξυπνητήρι. Αυτό όμως το ξυπνητήρι σε ξυπνάει χαλαρά με το άρωμα του μπέικον, σαν να υπάρχει έτοιμο full πρωινό να σε περιμένει. Το τέλειο ξυπνητήρι λοιπόν, εκτός και αν είσαι Εβραίος.

Wednesday, February 14, 2007

Το ξυπνητήρι του MacGyver!

Ξυπνητωρολογιακή βόμβα

Ονομάζεται Danger Bomb Clock και σας ξυπνάει κάθε πρωί με ήχους εκρήξεων. Για να το σταματήσετε, πρέπει να σπάσετε τον κωδικό και να ενώσετε με τη σωστή σειρά τα καλώδια. Το κόστος του είναι $37.67.

Σε α-wii-πώ!

Wii Κάρτες Αγίου Βαλεντίνου

Τι κάρτα στέλνει ο καλός ο gamer στο ταίρι του? Μα φυσικά μία που να έχει θέμα το Wii και δεν είναι κιτς. Κατεβάστε, εκτυπώστε και χαρίστε στο ταίρι σας. Μπορεί να μην το εκτιμήσει, αλλά θα υπάρχει θέμα για συζήτηση.

Thursday, February 08, 2007

Οι tokyoplastic ξαναχτυπούν!

Motospeed

Οι καταπληκτικοί tokyoplastic έκαναν αυτό το retro disco dancing για τη Motorola.

Τα τέρατα!

Beasts!

90 καλλιτέχνες από είδη όπως rock posters, skate graphics, comics, παιδικά βιβλία και fine art επιλέξανε κάποιο μυθολογικό "τέρας" για να το εικονογραφήσουν.

Νέες θήκες για iPod

Boomwave

Είχα καιρό να δω ενδιαφέρουσες θήκες για iPod. Αλλά σήμερα βρήκα αυτές.