Friday, July 27, 2007

Η Vespa ήταν ρετρό και θα είναι!

Vespa S

Με το καινούριο της μοντέλο θυμίζει οτι είναι εδώ και ξέρει απο σχεδιασμό, πατώντας πάνω σε κλασσικές πετυχημένες συνταγές του παρελθόντος. Πατώντας πάνω λοιπόν στη Vespa 50 Special του 1970, με το τετράγωνο φανάρι και την μονή "racing" σέλα, έφιαξε την Vespa S του 2007, που θα κυκλοφορήσει σε 50 και 125 cc. Πανέμορφη, αλλά θα προτιμούσα την παλιά. Έχω στο γκαράζ μια Vespa 50S. Χμμμ... να τι θα κάνω μόλις γυρίσω από διακοπές. Ανακατασκευή!



Thursday, July 26, 2007

Κι άλλη ταινία με υπερήρωες

Iron Man

Πήγα να χαρώ στην αρχή γιατί είναι απο τους αγαπημένους μου, αλλά είδα πρωταγωνιστή στον ρόλο του Iron Man τον Robert Downey Jr. και το πιασα το υπονοούμενο. Α ρε άτιμη Marvel. Το αφεντικό τρελάθηκε.



Ώρα για χαρτοκοπτική!

HedKase TRANSFORMERS

Αυτή τη φορά θα δημιουργήσουμε Transformers σε στυλ HedKase. Είναι σχεδιασμένα από το NiceBunny. Η διαδικασία είναι γνωστή, κατεβάστε, εκτυπώστε, κόψτε και κολλήστε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Optimus Prime και Bumblebee.



Wednesday, July 25, 2007

Πάμε όλοι μαζί!

Tuesday, July 24, 2007

Μας την πέσανε τα ζηλιάρικα κομπιούτερ

JEALOUSCOMPUTERS.COM

Η νέα καμπάνια της Nokia έχει πολύ γέλιο. Άπαιχτα βιντεάκια και εικόνες, άλλοτε με σφαλιάρα από πληκτρολόγιο και άλλοτε δάγκωμα από laptop. Τα κομπιούτερ ζηλεύουν το N95 και κάνουν ντου από παντού!

Ο μικρότερος πυροσβεστήρας

Pinqy

Έχει μόλις 14 εκ. ύψος και μπορεί να σβήσει μια φωτιά στο ξεκίνημά της. Ιδανικό για το σπίτι, αλλά όχι για περισσότερα. Το κόστος του είναι £29.99.



Monday, July 23, 2007

Η Amy Winehouse τραγουδάει live...

... κι εγώ την έχω καταβρεί. Κάτι έχει αυτό το κομμάτι (you know I'm no good) και περισσότερο αυτή η φωνή!



Friday, July 20, 2007

Το μουσικό ντόνατ των Simpsons

The Simpsons Movie Limited Edition Soundtrack

Όποιος είναι υπεύθυνος για το promotion της ταινίας πρέπει να είναι τρελό ατομάκι. Υπάρχει limited edition έκδοση για το soundtrack της ταινίας, το οποίο είναι ένα ροζ ντόνατ με sprinkles, το αγαπημένο του Homer.

Thursday, July 19, 2007

Omaha Bitch - Dancing Cyprine



Μου το έστειλε ο stef και δεν μπορούσα να μην το ποστάρω. Είναι απλά τέλειο!

Monday, July 16, 2007

Ένα κεφάλι στη κουκούλα μου!

Headhoods

Φανταστείτε μια μπλούζα με κουκούλα, την οποία κουκούλα όταν την φοράτε γίνεστε κάποιος άλλος. Elvis, Bones, Grrrila, King of Hearts και άλλα σχέδια. Το αγαπημένο μου είναι με την Audrey.

Ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς Macbook Pro

Handle-it for Macbook Pro

Το Handle-it είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το Macbook Pro σας. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και το χερούλι από ιταλικό δέρμα. Δεν χρειάζεται τρύπημα γιατί μπαίνει στις βίδες του Macbook και το καλύτερο είναι οτι όταν δεν το μεταφέρετε, περνάτε το χερούλι από κάτω και έχετε και κλίση, αλλά και καλύτερη ψύξη. Το κόστος το είναι $49.99.

Where Is My Mind?

Όχι από τους Pixies, αλλά από το mr_hopkinson's computer, το κομπιούτερ που τραγουδάει.



Έχει και myspace...

Friday, July 13, 2007

Γραμμ(mp3)όφωνο

Sience+Sons Phonofonics

Το ονομάζουν "παθητική ενίσχυση" (με την καλή έννοια) και απλά βάζεις το mp3 player σου και τα ακουστικά επάνω στο Phonofonic και έχεις το ηχοσύστημά σου. Χωρίς ρεύμα ή μπαταρίες και χρησιμοποιώντας μόνο την λογική της ακουστικής του γραμμοφώνου.

Για τα πρεζάκια της μόδας

SISLEY Fahsion Junkie

Έξυπνο...

Ποτέ η γυμναστική δεν είχε τόση πλάκα!

Wii Fit

Το φαινόμενο ξεκίνησε με το Wii Sports και συνεχίζεται με το Wii Fit. Το κύριο συστατικό είναι το Wii Balance Board, μία "σανίδα" που θα καβαλάς και είναι και αυτή γεμάτη αισθητήρες και θα συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο του Wii Fit. Αεροβική, γιόγκα, στρέτσινγκ και διάφορα παιχνίδια, κάνουν την γυμναστική πολύ πιο ευχάριστη.

Wednesday, July 04, 2007

Simpsons παπούτσια?

Simpsons x Vans

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην αρχή των Simpsons τον Bart και το skateboard, αλλά που να πάει το μυαλό μας οτι θα κάνανε κονέ με την Vans, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες με skate παπούτσια, για κάποιο project, μυστικό προς το παρόν. 12 καλλιτέχνες, οι David Flores, Futura, Gary Panter, Geoff McFetridge, KAWS, Mr. Cartoon, Neckface, Sam Messer, Stash, Taka Hayashi, Todd James και Tony Munoz ετοιμάζουν κάτι για τις 14 Ιουλίου. Φαντάζομαι παπούτσια αλλά ποιός ξέρει...



Η Vans έχει κάνει και στο παρελθόν συνεργασίες, αρκετά επιτυχημένες όπως αυτή με τον Marc Jacobs.

Monday, July 02, 2007

Ένα καλοκαιρινό τραγουδάκι με πολύ ρομάντζο...



Πάμε όλοι μαζί, οι στίχοι έχουν ως εξής:

i been a drag racer on LSD, and i rode bare-assed on top of the shpinx, i even had a gorilla on the slopes of kismet, and man, that was fun for a while you bet but... [chorus:] bikini girls with machine guns, bikini girls with machine guns, that stuff will kill ya, it's loaded with fun, bikini girls with machine guns well i savored many foriegn kinds of delicacies, intoxicated til i can't tell what the hell i could see, had all the violence and liquor within close reach, but all bars, pills and threeways lead me back to the beach and... now they say that virtue is it's own reward, but when that surf comes in i'm gunna get my board, got my own ideas about the righteous kick, you can keep the rewards, i'd just as soon stay sick...

Είναι λίγο διαφορετικοί στο clip για να παίξει στο Mtv.