Tuesday, October 23, 2007

Illy Cafe με το πάτημα ενός κουμπιού

Adam Kalkin’s Quik House & Illy

Και όταν λέω Cafe δεν εννοώ ένα καφεδάκι, αλλά την καφετέρια!
Με το πάτημα ενός κουμπιού, το σπιτάκι ανοίγει σε 90 δευτερόλεπτα σαν λουλούδι και μετατρέπεται από ένα κοντέινερ σε ένα πλήρως επιπλωμένο και λειτουργικό χώρο με κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα, σαλόνι και βιβλιοθήκη. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα.



Οι παραγγελίες έχουν ξεφύγει!

Το νέο άρωμα της DIESEL με customization

Fuel For Life Factory

Άνοιξε εχθές, 22 Οκτωβρίου, το εργοστάσιο Fuel For Life. Μπορείτε να αγοράσετε το αντρικό ή το γυναικείο και να κάνετε την δική σας μετατροπή στο μπουκάλι. Είναι δερμάτινο σε δέκα διαφορετικά χρώματα και με δώδεκα διαφορετικά λογότυπα. Θα φιαχτούνε μόνο 20.000 κομμάτια, γι' αυτό αν είστε λάτρεις της DIESEL τρέξτε!



Δυστυχώς δεν το έχω μυρίσει ακόμα να σας πω τη γνώμη μου, αν κάποιος έχει άποψη ας την μοιραστεί.

Συνεργασία Paul Smith & Burton

Burton snowboard jacket - Limited edition Mark XIII

Λατρεύω τα Paul Smith και έχω λατρέψει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα της συνεργασίας Paul Smith και Burton Snowboards. Δεν νομίζω να έχει σχέση με το snowboard αυτό το παλτό, αλλά είναι φοβερό! Το κόστος του είναι £ 675.00.



Απίθανο 3D flicker interface

TiltViewer

Απλά καταπληκτικό!

Monday, October 22, 2007

Τρελά γυαλιά!

Oakley MEDUSA

Έχω πάθει πλάκα με τα γυαλιά medusa της Oakley! Τα θέλω πολύ, τα έχω ανάγκη πολύ. Να βγεις έξω με αυτά... Κάτι απο matrix? Κάτι από steampunk, κάτι από predator, από mad max? Το κόστος τους είναι $250.00 και υπάρχει και το καπέλο που πωλείται ξεχωριστά και κοστίζει $500.00.

Wednesday, October 10, 2007

Καινούρια Sony Bravia διαφήμιση!

Καταπληκτική για άλλη μια φορά, με κουνέλια από play-doh και με τρομερό κομμάτι πάλι!



Τρελή ταπετσαρία!

Heat-sensitive wallpaper

Από τις καλύτερες ταπετσαρίες που έχω δει ποτέ. Είναι απλά πράσινα κλαδάκια με φυλλαράκια και μόλις ανάψεις το καλοριφέρ, τσουυυυυυυπ ανθίζει... Είναι θερμοευαίσθητη ταπετσαρία! Τρομερή ιδέα!



Το πιο ωραίο μαύρισμα!

Sun Tattoo

Εντάξει εντάξει, δεν πάει άλλο με αυτό το μαύρισμα. Είναι εκτός μόδας πια. Και έχω και την λύση. Μια ρομπίτσα φοράς στην παραλία και όταν την βγάλεις είσαι σαν ταπετσαρία... Εμένα μου αρέσει πάντως...



Στείλτε το δικό σας moleskine σκαρίφημα!

Moleskine Project

Οι μισοί από όσους ξέρω έχετε moleskine. Κάντε λοιπόν ένα σχεδιάκι πρόχειρο, μια μουτζούρα, από το χθεσινό meeting, που σκιτσάρατε επειδή βαριόσασταν και στείλτε το.



Thursday, October 04, 2007

Είδα και μου άρεσε...

Η καινούρια διαφήμιση του αρώματος Gucci της Gucci από τον David Lynch.

Σώστε το jack σας!

Replug

Τί είναι; Είναι ένα jack για να συνδέεται τα ακουστικά σας στο mp3 player ή οπουδήποτε θέλετε και λειτουργεί ακριβώς όπως και το καλώδιο ρεύματος στα macbook. Είναι μαγνητικό δηλαδή και με το που το τραβήξετε απότομα, το σώμα διαχωρίζεται από το καρφί και έτσι δεν σπάει και δεν στραβώνει τίποτα. Η τιμή θα ανακοινωθεί αυτό το φθινόπωρο.



Μία τσάντα ήρθε απόψε απ' τα παλιά!

Cassette Tape Tote Bag

Θυμάστε τις κασσέτες; Ναι αυτές που γράφαμε τα καλύτερα κομμάτια και φιάχναμε mixtapes; Αυτή η τσάντα θα σας πάει χρόνια πίσω. Είναι μια τεράστια κασσέτα, αρκετή για να κουβαλήσει τα cd σας και πολλά άλλα πράγματα. Είναι φιαγμένη από βινύλιο και το κόστος της είναι $14.99.



Monday, October 01, 2007

Τί είναι ο...

... Sigg Jones?

Sigg Jones είναι το όνομα μιας καταπληκτικής ταινίας μικρού μήκους φιαγμένη από τρεις φοιτητές από το Supinfocom School στη Γαλλία.
Η ταινία φιάχτηκε με 3DSmax.