Thursday, November 22, 2007

Ήρθε πάλι η ώρα της χαρτοκοπτικής!

Crash Test Bunny

Αρπάξτε τα κοπίδια, τις κόλλες και δοκιμάστε το αν δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει! Φοβερά αγχολυτικό. Για όσους δεν ξέρουν, εκτυπώστε το pdf που θα βρείτε εδώ (σκρολλάρετε στο κάτω μέρος της σελίδας για να το βρείτε), κόψτε και κολλήστε σύμφωνα με τις οδηγίες και θα έχετε το δικό σας crash test κουνέλι.

Tuesday, November 20, 2007

Επιτέλους μια χρήσιμη διαφήμιση!

Quicksilver Guerilla Installations

Πραγματικό guerilla με το G κεφαλαίο. Just skate it!



Friday, November 16, 2007

Ο Vader ερωτεύτηκε!



Πώς να φορτίσετε το iPod σας...

... με ένα κρεμμύδι και gatorade.



Κι όμως, τα δυό τους (ηλεκτρολύτες και οξύ) κάνουν μια χημική ένωση, η οποία παράγει ηλεκτρισμό.

Wednesday, November 14, 2007

Φανταστικό κομματάκι!

Hey There Delilah - Plain White T's

Και όχι μόνο το κομμάτι αλλά και το βίντεο κλιπ είναι καταπληκτικό. Κόλλησα και μου αρέσει πάρα πολύ. Δείτε το βίντεο, τσεκάρετε το official site και κάντε τους add στο myspace.

Thursday, November 08, 2007

Τα γυαλιά μου (όχι ακόμα, αλλά σύντομα)

Super Sunglasses

Super είναι το νέο project από τον Sean Beolchini του Pig Magazine και των Beckerman brothers, οι οποίοι πήραν το κλασικό Wayfarer στυλ και το πήγαν παραπέρα. Φοβερά χρώματα όπως τυρκουάζ, κρεμ, κόκκινα, κίτρινα και μπλε και είναι όλα χειροποίητα στην Ιταλία. Όλοι οι σκελετοί είναι λίγο μεγαλύτεροι και με φακούς Zeiss και με επίχρυση στάμπα της μάρκας από την εσωτερική πλευρά. Κοστίζουν περίπου $130 και στην Ελλάδα τα φέρνει η Shop&Trade, Ερμού 112Α.



Το ρολόι μου (όχι ακόμα αλλά σύντομα)

Nixon - The District

Κλασικό στυλ, τετράγωνο και ασημένιο. Και nixon. Είναι ταυτόχρονα κλασικό και μοντέρνο. Εϊναι τέλειο βασικά. Κοστίζει $129.95 έξω. Εδώ δεν ξέρω πόσο κάνει, αλλά θα μάθω...



Για τη σούπερ στολή σας - Μέρος Β΄

Vespertilium clothes-peg

Αν πλύνετε τα σούπερ ρούχα σας δεν λέει να τα κρεμάσετε με τα απλά ξύλινα ή πλαστικά μανταλάκια. Ο designer Yegor Zhgun δίνει τη λύση.



Για τη σούπερ στολή σας - Μέρος Α΄

Hanger - Super

Από τον designer Roman Ficek, έρχεται αυτή η σούπερ κρεμάστρα. Μπορείτε να κρεμάσετε την στολή σας αν είστε ο σούπερμαν, ή απλά το σούπερ αγαπημένο μπουφάν σας.



Tuesday, November 06, 2007

To Parkour συναντά το Skateboarding - William Spencer



Φιάξτε το δικό σας USB κασσέτα!

Make a Mixa

Ονομάζεται "Make a Mixa" (όχι μύξα) και είναι ένα usb stick 1gb, σε σχήμα κασσέτας old school και το φοβερό είναι οτι το φιάχνεις όπως θες εσύ. Είτε ανεβάζεις εικόνες και με drag&drop τις τοποθετείς όπως θέλεις ή φιάχνεις δικές σου συνθέσεις με στοιχεία που σου δίνουν. Σε λίγο καιρό θα μπορείς να τοποθετείς εικόνες κατευθείαν από το Flickr. Κοστίζει £19.99 και είναι διαθέσιμο και για Ελλάδα.



Monday, November 05, 2007

Φοβερή κομματάρα!