Tuesday, July 11, 2006

Αστεροειδής χτυπάει στη Γη.

Μια φανταστική εξομοίωση της πρόσκρουσης.


5 Comments:

At 2:21 PM, Blogger NetKerveros said...

Για να καταλάβω ... μόνο ο Παρθενώνας έμεινε όρθιος! Πολύ καλο.

 
At 9:51 AM, Blogger spdd said...

Εμένα περισσότερο σαν το Σούνιο μου φάνηκε... ειδικά εκεί που εξατμίζεται η θάλασσα.... εκτός και αν πρώτα είχαμε πλυμμήρες λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου και η Αθήνα είχε γίνει βάλτος.

 
At 10:54 AM, Anonymous Anonymous said...

ωραια ολα αυτα αλλα αν γινει συντομα και σιγουρα θελω να το ξερω 4-5 χρονια πριν για να αρχισω να χρεωνω τις τραπεζες γιατι συνηθως υστερα απο 4 με 5 χρονια αν δεν εχεις να πληρώσεις σε πετουν απο το σπίτι σου και πας φυλακη.να τα ζησω ολα ετσι οπως θα ηθελα χρεη δεξια χρεη αριστερα ! τωρα δεν χρωσταω πουπουθενα εκτος απο ενα πακετο τσιγαρα στην μαρία την φιλη μου! να εχω μια βαλιτσα καρτες πιστώτικες και να τις φοσκωνω συνεχως και την ημερα που θα ειναι ο κομητης πανώ απο το παρισι πριν ενα λεπτο πριν πεσει στον ειρηνικο να με παρει τηλ ο προεδρος της εθνικης με τον εισαγγελεα ερχομαστε να σε κλεισουμε μεσα!.και θα τους πω ελατε σας περιμενω!! ειναι τοσο χαζοι που αντι να δουν αυτο το θεαμα θα ερθουν να παρουν... τα λεφτα τους!!!

 
At 4:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Για νάχουμε καλό ρώτημα, γιαυτό ανέβηκαν τα νοίκια στο Σούνιο;
Ρε παιδιά, ένα εικοσπενταετές δάνειο για αγορά πολυκατοικίας στο Σούνιο κι ας είναι και με κυμαινόμενο επιτόκιο.

 
At 7:56 AM, Anonymous Anonymous said...

Πάντως ο αστεροειδής μπορεί να διαλυθεί μόνο με ακτινοβολία αστερων δηλάδη κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε .Αλλά φυσικό είναι να χτυπήσει την γη αφού η αλλαζονεία έχει κυριευσει την γη με σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων κάτω από ΄διάφορες συνθήκες που άλλοτε είναι αθεατες και άλλοτε θεατές.

 

Post a Comment

<< Home